Wonen met zorg

Zelfstandig wonen met zorg en activiteiten dichtbij

Introductie

Kunt u nog redelijk zelfstandig wonen, maar heeft u – op basis van uw indicatie – zorg, hulp en/of begeleiding nodig? Dat kunt u terecht in een van de appartementen binnen ons zorgcentrum. U leeft uw eigen leven en woont in een veilige, huiselijke omgeving – mét professionele zorg en gezellige activiteiten binnen handbereik. 

Leven zoals u dat wilt

Binnen Nieuw Groenland bepaalt u grotendeels zelf hoe u uw dag eruitziet. Bent u gesteld op rust in uw eigen omgeving? Dan ontbijt u gewoon in uw eigen appartement. Spullen voor het ontbijt zijn in ons winkeltje te koop. Heeft u liever wat meer gezelligheid om u heen? Dan kunt u het ontbijt bijvoorbeeld nuttigen in ons restaurant.

Hulp als u dat nodig heeft

Binnen Nieuw Groenland woont u zo zelfstandig als u dat wenst en kunt. Heeft u hulp nodig bij het opstaan, wassen en aankleden, bij het gebruik van medicijnen of bij het huishouden? Is er lichte verpleging nodig voor bijvoorbeeld wondverzorging of injecties? Dan zijn onze medewerkers er voor u. Voor uw medische zorg houdt u gewoon uw eigen huisarts.

Heeft u meer hulp en verpleging nodig?

Hoe uw situatie ook verandert, binnen Nieuw Groenland groeit de zorg altijd met u mee. We zijn er voor u wanneer u nog zelfstandig kunt wonen met een beetje zorg en ondersteuning. Maar we zijn er ook wanneer u intensieve zorg, bijvoorbeeld bij dementie, nodig heeft. Een prettige gedachte.