Als u thuis woont

Overdag bij ons

Introductie

Er gaat niets boven de vertrouwde omgeving van uw eigen omgeving. Toch kan het prettig zijn om wat meer structuur in uw dag te hebben. Dan is het prettig om te weten dat we bij Nieuw Groenland voor u klaarstaan. Als wijk- of buurtbewoner kunt u overdag bij ons terecht voor:

Ontbijtservice

Schuif ’s ochtends gezellig aan bij onze ontbijtservice voor een lekker ontbijtje. Dan kunt u na afloop bij ons blijven voor de ochtendactiviteit. Deze service is ook geschikt voor wijkbewoners met beginnende dementie. We vragen hiervoor een kleine vergoeding. Voor meer vragen, neem contact op met onze receptie.

Altijd de juiste zorg

Gaat thuis wonen op een gegeven moment niet meer? Hoe uw situatie ook verandert, de zorg van Nieuw Groenland groeit altijd met u mee. We hebben appartementen waar u met een beetje zorg en ondersteuning zelfstandig kunt wonen. Maar we zijn er ook wanneer u intensieve zorg, bijvoorbeeld bij dementie, nodig heeft. Een prettige gedachte.

Activiteiten overdag

In Nieuw Groenland is er altijd wel iets te doen. Houdt u van muziek, film, bingo, schilderen, koken, sjoelen, handwerken, lekker bewegen of gewoon de krant lezen? Met zoveel verschillende activiteiten door het jaar heen zit er altijd wel iets leuks voor u bij. Ook als u in de wijk woont, bent u van harte welkom om, tegen betaling, aan te sluiten. Voor vragen of aanmelden kunt u contact opnemen met onze receptie.