Eten en drinken

Elke dag lekker vers

Introductie

Goed eten en drinken is belangrijk voor uw conditie. Maar het moet vooral ook lekker, gezellig en prima verzorgd zijn, vinden we in Nieuw Groenland. Daarom besteden we er veel aandacht aan. U krijgt drie maaltijden per dag, fruit en voldoende drinken zoals koffie, thee of frisdrank.

Eten waar u wenst

U kunt de maaltijden nuttigen in uw appartement, op de groep of in ons gezellige restaurant. Afhankelijk van hoe zelfstandig u bent, kunt u de broodmaaltijden (ontbijt en lunch) gewoon zelf regelen, in uw eigen appartement. In ons winkeltje vindt u daarvoor alle benodigdheden.

Vers koken

Voor de warme maaltijden heeft Nieuw Groenland een eigen kok. Die kookt elke dag lekker vers en houdt rekening met al uw dieetwensen. In de menucommissie kunt u als bewoner meedenken en meepraten over wat de kok de komende tijd op tafel zet. Heeft u familie of vrienden die willen mee-eten? Dat is op afspraak en tegen betaling mogelijk.

Mobiele keuken

Eten moet een feestje zijn. Daarom koken we regelmatig met onze mobiele keuken op diverse plekken in Nieuw Groenland. Samen met een medewerker halen bewoners de boodschappen en koken ze een maaltijd die ze zelf lekker vinden. Vindt u het leuk om bijvoorbeeld pannenkoeken te bakken of om pizza te maken? Vertel het ons, dan maken we het graag mogelijk.

Uw eigen feestje

Bent u jarig of heeft u iets te vieren? Via de receptie kunt u hapjes, gebakjes en drankjes bestellen en een ruimte reserveren. Uiteraard laten we uw verjaardag niet zomaar voorbijgaan: u kunt rekenen op een feestmaal..