Over ons

Wie zijn we en wat doen we?

Over Nieuw Groenland

Op een centrale locatie in Zaandam – vlak bij twee natuurgebieden, wandelgebied Jagersplas en de Zaanse Schans – ligt zorgcentrum Nieuw Groenland. Een prettige woonomgeving waar iedereen er alles aan doet om u thuis te laten voelen. Met veel faciliteiten, volop activiteiten en een heerlijke, afgeschermde binnentuin ontbreekt het u hier aan niets. Daar zorgen ook onze medewerkers en vrijwilligers voor. We heten u alvast van harte welkom!

Een prettige omgeving met alle zorg en aandacht die u wenst.

Midden in de wijk

De wijk ‘t Kalf

Ons prachtige zorgcentrum ligt midden in de Zaanse wijk ’t Kalf, niet ver van het winkelcentrum. Nieuw Groenland maakt echt deel uit van de wijk. Daarom heten we ook de wijkbewoners van harte welkom in ons huis. Of het nu gaat om een kop koffie of deelname aan onze vele activiteiten.

Een warm welkom

Een gevoel van thuis begint met vaste, herkenbare gezichten. Heeft u vragen, opmerkingen of wensen? Onze medewerkers helpen u graag. Van locatiemanager tot verzorgende – de deur staat altijd voor u open. Natuurlijk kunt ook bij onze receptie terecht. Bijvoorbeeld om uw deelname aan een activiteit vast te leggen of om een ruimte voor uw verjaardag te reserveren.

Zorg die u past

Kunt u sommige dagelijkse dingen nog zelf? Of vraagt uw situatie juist om extra ondersteuning? In ons huis groeit de zorg en aandacht altijd met u mee. Van (aanleun)appartementen waar u zelfstandig woont, tot en met groepswoningen wanneer dementie om intensieve zorg vraagt – in Nieuw Groenland heeft u altijd een woonomgeving die aansluit bij wat u nodig heeft.